';

Parc Natural Cadí Moixeró

Image

El Parc Natural Cadí – Moixeró em va encomanar un audiovisual per al seu centre d’informació de Bagà. Calia que reflectís la gran diversitat dels Parc, les oportunitats que oferia per als visitant i l’harmonia que s’havia aconseguit entre les persones que viuen i treballen en el territori ocupat per aquest espai natural protegit i l’objectiu de conservació.

Es va fer un audiovisual d’uns 12 minuts. A la primera part, les imatges es combinen amb la música i la veu d’una locutora que transmet algunes de les característiques del parc que no volíem que quedessin desapercebudes. És la part més informativa de l’audiovisual. La segona part, més curta, es va fer combinant imatges i música per tal de deixar que els espectadors en fessin la seva interpretació personal i s’emocionessin amb la bellesa i la diversitat de paisatges i del patrimoni que contenen. És la part emotiva.

El que podeu veure aquí és només aquesta darrera part, la més que informar pretén emocionar. Si el voleu veure sencer, haureu d’anar a Bagà, al centre d’informació del parc. Espero que no us deixi indiferents.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply