';

Paisatges de Catalunya

 

[column col=”1/2″]

Paisatges de Catalunya és un llibre que neix d’una necessitat, la d’aportar alguna cosa al meu país des del punt de vista professional. Sóc dels que creuen que els paisatges també conformen la identitat d’un país i condicionen la manera de ser de la seva gent. I aquest llibre vol recollir els paisatges que identifiquen Catalunya i que han dibuixat la manera de ser dels catalans.

Es tracta d’un recull de paisatges, no d’un catàleg. He mirat d’incloure-hi els paisatges més emblemàtics, com el Pedraforca, Montserrat, els Encantats, el Pla de Lleida, el Delta de l’Ebre o el Aiguamolls de l’Empordà. Però també hi ha paisatges que per mi tenen un significat especial, perquè són propers al lloc on visc, perquè hi he viscut experiències inoblidables o, senzillament, perquè m’han seduït.

[/column]

[column col=”1/2″]

Aquí en teniu una petita mostra. Al llibre en paper hi ha 75 fotografies de 75 paisatges diferents a més del pròleg, escrit per Amadeu Altafaj, representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea, un text introductori, una nota de l’autor i els agraïments que sento per a moltes persones que han fet possible que aquest llibre sigui una realitat.

Si us agrada el que veieu i voleu comprar-lo podeu fer-ho a moltes llibreries de Catalunya o, per internet, aquí

Desitjo que us agradi i que ho passeu tan bé mirant aquestes imatges com jo em vaig sentir creant-les.

[/column]

 

 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply