';

Calendari Pyrene 2016

Pyrene2016 baixa-p

Un cop més ha arribat als quioscos el calendari Pyrene. Aquesta és la catorzena edició i catorze són les fotografies que el conformen. Moltes vegades hem rebut, per part de persones que el col·leccionen, la queixa que la portada, que és la fotografia més bonica del calendari, està massa plena de lletres, logos i números i que va malament per guardar-la. Enguany, a més de fer una nova portada, hem posat a l’interior les tretze portades anteriors per tan que les tingueu netes per si les voleu col·leccionar.

Després de tants anys, els pirineus segueixen sent font d’inspiració. No només per a la fotografia, també per a la vida. L’esforç, la solidaritat amb els companys o, fins i tot desconeguts que ens trobem per la muntanya, el seguir endavant malgrat el cansament, el fred, la calor o la set, sentir que només depens de tu mateix… totes aquestes sensacions ens ajuden a afrontar els petits reptes de cada dia i m’agrada pensar que també ens fan millors persones.

Desitjo que aquestes fotografies també us serveixin d’inspiració. Que us facin venir ganes de conèixer aquests indrets i gaudir d’uns paisatges meravellosos, de la topada casual amb un grup d’isards o amb el vol d’un trencalòs. De la sensació d’omplir els pulmons amb aire pur, de la quietud de la muntanya on el temps corre a un altre ritme.

Si ho desitgeu, podeu comprar el calendari a moltes llibreries i quioscos de molts pobles pirinencs, a llibreries de viatges o de muntanya de les principals ciutats de Catalunya, l’Aragó o Euskalerria, a botigues d’esports de muntanya o la web de l’editorial Alpina

Si us ve de gust fer-me algun comentari o voleu informació d’alguna de les fotografies del calendari, sisplau, feu-ho a través del meu compte de twitter @francescmuntada

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply