';

Amb il·lusió

 

 

Després d’uns mesos de treballar-hi i d’haver presentat Imàginem a Casanova Foto (podeu veure el reportatge que ens va fer Martín Gallego aquí), aquest divendres vinent comencem les activitats. Personalment, estic carregat d’il·lusió per a aquest projecte i quan veig com brillen els ulls de la Maria Rosa i el Manel cada vegada que ens trobem per treballar-hi, crec que ells també.

Tots tres tenim força anys d’experiència a fer cursos de fotografia. Hem fet una mica de tot, des de cursos completament teòrics fins a sortides de camp en les que el motiu era aprendre a fer fotografies. I aquest projecte que divendres arrenca és el resultat d’aquesta experiència i de la sintonia que hi ha entre nosaltres tres. Hem coincidit en que veiem el model que havíem estat aplicant una mica exhaurit i que havíem d’anar per un nou camí.

Què ens mou a fer fotos? A llevar-nos a hores intempestives, a aguantar hores i hores dins d’un aguait, a passar fred les nits d’hivern o a torrar-nos sota el sol de migdia a l’estiu? Creiem que la resposta és la passió. La passió que sentim per a la natura. Aquesta passió que s’alimenta en cada experiència viscuda. Això és el que ens agradaria transmetre. Més que no pas coneixements tècnics, que també, hem vist que el que ens mou a nosaltres són les emocions que sentim quan estem al camp, fent fotos.

Veure sortir la lluna plena entre les agulles de Montserrat, estremir-nos sota el cel estelat de l’Atles, emocionar-nos quan les primeres llums del dia acaronen les roques de la cala dels Frares de Lloret,  descobrir els petits secrets que amaguen els boscos a la tardor, esborronar-nos davant les formacions geològiques del Montsec d’Estall, sopar a la Mola a la llum de les estrelles, sentir-nos part del paisatge de la cala Fonda, meravellar-nos davant la bellesa de l’alta muntanya a l’hivern, trobar a Catalunya la llum zodiacal o entendrir-nos amb la delicadesa de les orquídies silvestres. Són les vivències que ens agradaria compatir amb vosaltres aquest curs que tot just ara comença.

Desitjo que ens puguem emocionar junts.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply